Futbol

Fenerbahçe'den RvP açıklaması!

17 Kasım 2015 Salı 14:02 - Son Güncelleme 17 Kasım 2015 Salı 12:29

Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan transfer iddialarına son noktayı koydu.

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı oyuncusu Van Persie'nin takımdan ayrılacağı yönünde yapılan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Sarı lacivertli kulüp basında yer alan diğer transfer söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İşte kulüpten yapılan açıklama: 

Bugün tarihli Milliyet Gazetesi’nde yer alan; Malcom, Bugün Gazetesi’nde yer alan; Robben, Gabriel Barbosa, Feghouli, Serdar Aziz, Amk Gazetesi’nde yer alan; Falcao, Muhammed Demir, Malcom, Star Gazetesi’nde yer alan; Falcao, Fanatik Gazetesi’nde yer alan; Feghouli, Fotomaç Gazetesi’nde yer alan; Falcao, Malcom, Sözcü Gazetesi’nde yer alan Malcom, Muhammed Demir ve son olarak Takvim Gazetesi’nde yer alan Falcao ile ilgili transfer haberleri yalandır. Bu oyuncular ile ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır.

Bununla birlikte, son dönemde yazılı ve görsel basında yer alan, Robin Van Persie’nin takımımızdan ayrılacağı yönündeki söylentiler, futbolcumuzun motivasyonunu bozmaya yönelik yalan haberlerdir. Kulübümüzün haberlerde belirtildiği gibi bir düşüncesi olmadığı gibi, futbolcumuzun da ayrılma gibi bir düşüncesi yoktur. Van Persie, takımımızın değerli bir oyuncusudur ve takımımız için hizmetlerine devam edecektir.

Daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz