Futbol

Fenerbahçe'yi zorlu maçlar bekliyor

15 Ekim 2018 Pazartesi 10:51 - Son Güncelleme 15 Ekim 2018 Pazartesi 11:04

Çalkantılı günleri geride bırakmak isteyen Fenerbahçe'yi zorlu karşılaşmalar bekliyor. Teknik Direktör Phillip Cocu, oyuncularını bu maçlara hazırlamaya çalışıyor.

Sezona istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Teknik Direktör Phillip Cocu, kadro dışı kalan oyuncular ve gönderilen antrenörlerin ardından Samandıra'daki havayı değiştirmeye çalışıyor.

Yeni uygulamalarla futbolcuların kaynaşması için çaba harcayan Hollandalı teknik adam, bir yandan da oyuncularını yaklaşan zorlu maçlara hazırlıyor.

Cocu, Sivas deplasmanından galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor.

Bu maçın önemini oyuncularına hatırlatan Hollandalı teknik adam, sakatlığı bulunan Slimani'den de iyi haber bekliyor.

Sivas'tan sonra Avrupa Ligi'nde Anderlecht deplasmanına gidecek olan sarı lacivertliler, ligde ise Ankaragücü ve Galatasaray ile karşılaşacak.

Fenerbahçe teknik heyeti, Türk Telekom Arena'da oynanacak derbi öncesinde takımı belli bir seviyeye getirmek için yoğun çaba harcıyor.

Sarı kırmızılılarla oynanacak maçın önemini bilen Cocu, bu maçta alınacak galibiyetle takımın iyi bir hava yakalayacağına inanıyor.

Sarı lacivertliler, derbi sonrasında Alanyaspor'u konuk ettikten sonra Trabzonspor deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe'nin Kasım ayında oynayacağı zorlu maçlar, Teknik Direktör Phillip Cocu'nun da takımdaki geleceğini belirleyecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz