Futbol

Fernandes seneye Milan'da!

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:59 - Son Güncelleme 22 Ocak 2014 Çarşamba 15:40

İtalyan devinin, Fernandes için menajerinden olumlu cevap aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan devi Milan'ın yıldız oyuncu için menajer Mendes'le görüşüp olumlu cevap aldığı ileri sürüldü.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre Milan'ın yeni teknik direkmtörü Seedorf, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in alınması yönünde istekte bulundu. İtalyan devi yönetimi, Mendes ile görüştü ve olumlu cevap aldı. Avrupa'da oynamak isteyen Fernandes'in de gelen teklife "Evet" diyeceği öğrenildi.

Siyah-beyazlılarda Manuel Fernandes'in geleceği hâlâ netlik kazanmış değil... Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın önerdiği yeni sözleşmeyi bir türlü kabul etmiyor. Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada bir holiganın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes, "Beşiktaş'ta bundan sonra forma giymem" demişti. Teknik Direktör Slaven Bilic, 27 yaşındaki yıldızı bu kararından zor da olsa döndürmeyi başardı. Portekizli maestro da sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlılar'da kalmayı kabul etti.

Rusya'lı değil Avrupa'yı istiyor

Manuel Fernandes, Beşiktaş ile sezon sonunda yollarını kesin olarak ayırmayı planlıyor. Rusya Ligi'nden birçok kulüp, Portekizli maestroyu transfer etmek istiyor. Ama 27 yaşındaki oyuncu, Rusya'ya gitmeyi reddediyor. Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak isteyen Fernandes'e şu ana kadar bir teklif yoktu. Ta ki İtalya devi AC Milan'ın başına Hollandalı Clarence Seedorf gelene kadar...

Geçen hafta futbol kariyerini noktalayarak Kırmızı-Siyahlılar'ın başına geçen Hollandalı Seedorf, gelecek sezonun transfer planlamasını da şimdiden yapmaya başladı. Genç teknik adamın, transfer listesinin başında ise Manuel Fernandes var. Gelecek yıl şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak isteyen Seedorf, Ferdi'nin alınmasını ısrarla istiyor.

Sezon sonunda Beşiktaş kariyeri bitecek

Milan yönetimi de bu istek üzerine Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Paragöz Mendes, Milan'dan gelen bu teklife olumlu cevap verdi. Portekizli menajer, İtalyan devinden gelen bu teklifi Fernandes'e iletecek. Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak isteyen Fernandes'in de gelen bu teklifi büyük bir ihtimalle kabul edeceği öğrenildi. (Akşam)

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz