Futbol

Fernandes'in kredisi bitiyor

05 Kasım 2013 Salı 10:11 - Son Güncelleme 05 Kasım 2013 Salı 10:23

Beşiktaş'ta artık Manuel Fernandes’e olan güven yavaş yavaş bitiyor.

Siyah-Beyazlı taraftarların en sevdiği futbolcu olan Portekizli yıldız, son haftalardaki kötü performansıyla kendisine olan sevgiyi yok etmeye başladı. Fernandes'in bir türlü yeni sözleşmeye imza atmaya yanaşmaması, yıldız oyuncunu futboluna da olumsuz olarak yansıyor.

Camia artık Fernandes’in bu kaprislerinden bıktı. Karabük maçı sonrası camiada, “Hem 4 milyon avro yıllık ücret istiyor hem de sahada geziyor. Olmaz olsun böyle profesyonellik” sitemi yapıldı.

İstediği paradan 1 kuruş aşağı inmiyor
Yönetime rest çeken Fernandes, 4 milyon avrodan taviz vermiyor. Başkan Fikret Orman da “Bu kadroyla elde edilmiş bir başarı yok. Önce başarı görmeliyiz. İnsanlar performanslarını göstersinler biz de gereğini yapalım” diyerek Portekizli’ye sert bir gönderme yaptı.

Fernandes'i gönderme konusunda taraftardan çekinen yönetim, bundan da kurtulmak üzere. Taraftarlar, forumlarda Fernandes’e ateş püskürdü. Bazıları Ferdi’ye desteğini sürdürürken büyük çoğunluk, “Bize para için değil Beşiktaş için oynayan futbolcu lazım. Beşiktaş’tan büyük yok” yorumlarında bulundu.

Kaynak: Akşam

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz