Futbol

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

01 Kasım 2016 Salı 12:43 - Son Güncelleme 01 Kasım 2016 Salı 09:49

Beşiktaş Başkanı Orman, takımın durumu ve transfer konusunda açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, özel bir televizyon kanalında takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok transfer yaptıkları için uyum konusunda endişe duyduğunu söyleyen Orman, "Teknik Direktör Şenol Güneş'in tecrübesi sayesinde sorun yaşamadık" dedi.

"Sakatlıklardan sonra 'İyi ki bu kadroyu kurmuşuz' dedim"

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için geniş bir kadro kurulduğunu hatırlatan Beşiktaş Başkanı, "Sakatlıklardan sonra 'İyi ki bu kadroyu kurmuşuz' dedim" ifadelerini kullandı.   

Taraftarlardan, takımı maçların son dakikasına kadar desteklemelerini isteyen Orman, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarsak, devre arası yapacağımız hamleler ile daha iyi yerlere geliriz" diye konuştu.  

"Güneş ile rahat çalışıyoruz"

Takımın yapısından memnun olduğunu vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Teknik Direktör Şenol Güneş ile çok rahat çalışıyoruz. İkimizde de kontrat endişesi yok" şeklinde konuştu.

Transferlerin 'ortak akıl' ile yapıldığının altını çizen Fikret Orman, "Bizde transferi teknik direktör yapmaz. Başkan da yapmaz. Yöneticimiz, teknik direktörümüz hep beraber çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.   

Beşiktaş'tan giden oyunculardan bazılarının pişman olduğunu hatırlatan Orman, "Giderken bir kez topa dokunmadan para kazanıp ayrılanların geri dönüşü olamaz" ifadesini kullandı.

Gökhan Töre dönecek mi?

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, West Ham United'a kiralık olarak giden Gökhan Töre'nin geri dönmesi yönünde bir durumun olmadığını söyledi.

Caner için pazarlık

Orman, Caner Erkin'in bonservisini almak için İnter ile yeniden pazarlık yapacaklarını da dile getirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz