Futbol

'Fırtına' sesizliğini bozdu!

21 Eylül 2016 Çarşamba 21:20 - Son Güncelleme 21 Eylül 2016 Çarşamba 22:52

Türkiye Kupa maçını 6-0 kazanan Trabzonspor, 3 maç sonra gol sevinci yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Serhat Ardahanspor'u 6-0 yenerek üst tura yükselen Trabzonspor, gol konusundaki sesizliğini bozdu. Ligin ilk haftasında Onazi'nin golleriyle Kasımpaşa'yı 2-0 yenen ve son 3 maçta gol kaydedemeyen bordo-mavili ekip, bu galibiyetle "gol orucu"nu bitirmiş oldu.

Yanal'dan ilk 11'de 6 değişiklik birden

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Serhat Ardahanspor karşısında kadroda ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'ine göre 6 değişiklik yaptı.

Bordo-mavili takımda, genç oyuncular Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı ve Ramil Sheidaev bu sezon ilk kez Serhat Ardahanspor karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrosunda yer buldu. Shediaev, 64. dakikada Mehmet Ekici'nin yerine oyuna girerek ilk kez resmi maçta bordo-mavili takımın formasını giydi. Aytemiz Alanyaspor maçında ikinci yarı oyuna giren Dame N'Doye ise kupada Serhat Ardahanspor karşısında bu sezon ilk kez 11'de maça başladı.

Tribünde Ardahan taraftarları

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor mücadelesinde konuk ekibin taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı.

Bordo mavililer cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkarken, yaklaşık 100 civarında konuk ekip taraftarı ise Hüseyin Avni Aker tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı. Taraftarlar, yoğun yağış nedeniyle ikinci yarıda kapalı tribüne alındı.

Trabzon'da aralıksız olarak devam eden yağış nedeniyle stat zeminin bir bölümü de su topladı. Maç öncesinde hakem Özgüç Türkalp, yardımcılarıyla birlikte yaptığı incelemede stat zeminin futbol oynamaya elverişli olduğuna karar vererek maçı oynattı.

İlk gollerini attılar

Ligin ilk 2 haftasında Onazi'nin golleriyle Kasımpaşa'yı 2-0 yenen ve son 3 maçta gol kaydedemeyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na gol sessizliği bozdu.

Karşılaşmayı 6-0 gibi farklı sonuçla kazanan bordo-mavili takımda, Mustafa Akbaş, N'Doye, Suk, Mustafa Yumlu, Okay Yokuşlu ve Sheidaev ilk gollerini kaydettiler.

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz