Futbol

Fırtına'da Constant şoku

13 Ekim 2015 Salı 16:16 - Son Güncelleme 13 Ekim 2015 Salı 16:27

Gineli futbolcu Kevin Constant'ın milli takımda sakatlandığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve 35 dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşmada, Trabzonspor'un gollerini altyapıdan kadroya dahil edilen Yusuf Ünsal ile Bourceanu atarken 1461 Trabzon'un golleri Arguin ve Ferhat'dan geldi.

Trabzonspor, milli takım kamplarında yer alan ve sakatlıkları bulunan oyuncular nedeniyle sahada Onur Recep Kıvrak, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa Nizam, Aytaç Kara (Dk.67 Mertcan Çam), Aykut Demir, Bourceanu, Özer Hurmacı, Marin ve Yusuf Ünsal 11'i ile mücadele etti.

Trabzonspor'un ikinci golünü atan Bourceanu, sezon öncesi Hollanda kampında sakatlanmasının ardından düzelerek ilk kez bir maçta forma giydi.

Bu arada Gineli futbolcu Kevin Constant'ın milli takımda sakatlandığı ve Trabzon'a geleceği öğrenildi. 14 Ekim Çarşamba günü Trabzon'da olmasını beklenen oyuncunun, yapılacak detaylı kontrollerin ardından durumuyla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz