Futbol

Flaş iddia! Mersin İdmanyurdu'nda...

25 Mart 2016 Cuma 21:17 - Son Güncelleme 25 Mart 2016 Cuma 19:21

Mersin İdmanyurdu'nda antrenmanın boykot edildiği iddiası...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Murat Altındere, futbolcularının bugün planlanan antrenmanı boykot ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Altındere, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde, Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları kapsamında takımın yapacağı antrenmanın gerçekleşmemesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Yabancı futbolcularının izinli olmasından, teknik direktör Ümit Özat'ın da bir yakınının cenazesine katılmasından dolayı idmanın sarktığını ifade eden Altındere, "Birkaç oyuncu idmana çıkmak istememiş olabilir. Bir futbolcu kendini formda tutmak için antrenmanlarını yapmalıdır. İdmana çıkmamak sporcu ahlakına uygun bir davranış değil. Oyuncularımızın böyle bir tutum içerisinde olacağını düşünmüyorum." diye konuştu.

Altındere, takımın gidişatının kötü olduğuna yönelik kamuoyunda bir algının oluşturulduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Takımın antrenmanlara çıkmadığı gibi kötü niyetli iddialar var. Biz bunlara aldırış etmeyeceğiz. Birinci yarıda sadece 10 puan toplamış bir anlayış, ikinci yarıdaki başarımızı gölgelemeyecek. Mersin İdmanyurdu yönetimi olarak kötü bir süreçten geçtiğimizin farkındayız. Şunun altını çizmek istiyorum, az sayıdaki bazı kurumlar hariç, büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere kentte kimse takıma destek vermiyor. Yönetimin bireysel çabasıyla, bazı iş adamlarından alınan bağışlarla takımı götürmeye çalışıyoruz. Buna rağmen ödemeleri zamanında yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz yönetimi ikinci yarıda devraldık. Eski yönetimin bıraktığı borçlara rağmen, bireysel çabamızla çok sayıda ödemeyi gerçekleştirdik."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz