Futbol

Futbol camiasından Adil Gevrek'in babası için başsağlığı mesajları

03 Haziran 2020 Çarşamba 18:17 - Son Güncelleme 04 Haziran 2020 Perşembe 01:13

Kulüpler Birliği Vakfı ve Süper Lig ekipleri, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in babasının vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajları yayımladı.

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı ve vakfımızın eski Başkan Yardımcısı Sayın Adil Gevrek'in babası Sayın Ömer Gevrek'in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in babası Ömer Gevrek'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Adil Gevrek'e, merhumun yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek'in babası Sayın Ömer Gevrek'in geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Sayın Adil Gevrek ve ailesine başsağlığı dileriz."

Trabzonspor

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda da "Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in babası Ömer Gevrek'in vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi.

İstanbul Başakşehir 

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesaplarında yer verilen mesajında "Yeni Malatyaspor'un değerli başkanı Adil Gevrek'in babası Sayın Ömer Gevrek'in ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, Yeni Malatyaspor ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: AA

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz