Futbol

Futbol dünyasını yasa boğan kazada aracı kullanan sürücü tutuklandı

29 Nisan 2019 Pazartesi 23:17 - Son Güncelleme 30 Nisan 2019 Salı 00:11

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Josef Sural için düzenlenen törenin ardından yaptığı açıklamada, sürücü Esat Altıntaş'ın tutuklandığı bilgisinin kendisine geldiğini söyledi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Aytemiz Alanyaspor'un Çekyalı oyuncu Josef Sural için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. 

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada sürücü Esat Altıntaş'ın tutuklandığı bilgisinin kendisine geldiğini söyledi.

Çavuşoğlu, "İlçe Emniyet Müdürlüğünden aldığım bilgiye göre araçta iki şoför olduğu ve bu sürücülerin gelirken Konya'da şoför değişikliği yaptıklarını futbolcularımız ve kendileri de söyledi. Ama kazayı hatırlamadıklarını söylüyorlar. Son olarak bana gelen sürücünün uyuması sonucu kazanın meydana geldiği ve sürücünün tutuklandığıdır" dedi.

Diğer yedek sürücü hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı kaydedildi.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Caulker, Djalma Campos, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural'ın birlikte Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrilmiş, kazada ağır yaralanan Sural, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz