Futbol

Galatasaray çıkışını sürdürmek istiyor

11 Ekim 2021 Pazartesi 13:41 - Son Güncelleme 11 Ekim 2021 Pazartesi 13:54  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray, çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim, sonraki milli araya kadar ligdeki 4 maçı da İstanbul'da oynayacak olmalarını avantaja çevirmeyi planlıyor.

Galatasaray'da moraller yerinde... Milli takım arasına ligde 2'de 2 yaparak ve UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak giren sarı-kırmızılılar, çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Fatih Terim, oyuncuları ile yaptığı görüşmede yakaladıkları ritmi devam ettirmeleri gerektiğini vurguladı.

Galatasaray, Kasım ayındaki milli maçlara kadar ligdeki 4 karşılaşmasını İstanbul'da oynayacak. Hafta sonu sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, ardından derbide Beşiktaş'a konuk olacak.

11'nci haftada Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlayacak Galatasaray, deplasmandaki VavaCars Fatih Karagümrük maçıyla milli araya girecek.

Fatih Terim, İstanbul'da oynanacak bu 4 maçı da kazanarak, ligde zirveye yaklaşmayı planlıyor.

Terim, forvetlerin performansından memnun

Diğer yandan forvet oyuncularının formunun Terim'i mutlu ettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, hazırlık maçında Tuzlaspor’a karşı gol atan Babel’in performansından da memnun.

68 yaşındaki teknik adam, Çaykur Rizespor maçında da etkili olan Hollandalı oyuncudan form grafiğini sürdürmesini talep etti.

Marcao’nun, İttifak Holding Konyaspor maçından sonra cezasının sona ermesi savunmada teknik heyetin elini güçlendirecek.

Galatasaray, sakatlığı bulunan Boey’in dönüşüyle de bu sezonki ideal savunma dörtlüsüne kavuşacak.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz