Futbol

Galatasaray seriyi sürdürdü

09 Şubat 2020 Pazar 21:23 - Son Güncelleme 09 Şubat 2020 Pazar 21:30

Galatasaray, Kasımapaşa galibiyetiyle ligde üst üste 5. maçından da zaferle ayrılırken, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle zirveye yaklaştı.

Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte Süper Lig’de üst üste 5. galibiyetini aldı. Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti.

Adem’den bu sezonki 5. gol

Radamel Falcao’nun yokluğunda hücumda en öndeki isim olan Adem Büyük, Kasımpaşa karşısında takımını sırtlayan isim oldu. İyi performansını sürdüren Adem, bu maçta da attığı 2 golle son 3 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırmış oldu. 32 yaşındaki futbolcunun ligde 5, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye Kupası’nda da 1’er golü bulunuyor.

Mariano’dan 3 haftada 3 asist

Sarı-kırmızılıların sağ beki Mariano ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çekiyor. Brezilyalı futbolcu ligde Adem Büyük’ün golünde verdiği pasla son 3 maçta 3. asist yapmış oldu. 33 yaşındaki futbolcu bu sezon 4. Asistine ulaşmış oldu.

Sarrachi sakatlandı

Sakatlığının ardından Kasımpaşa maçıyla birlikte sahalara dönen Marcelo Saracchi, karşılaşmanın başında talihsizlik yaşadı. Müsabakanın 3. dakikasında bir pozisyonda sakatlanan Sarrachi çıkmak zorunda kaldı. 21. yaşındaki futbolcu yerini Martin Linnes’e bıraktı. Uruguaylı futbolcunun çıkarken üzgün olduğunu gözlendi.

Bu sezon ilk kez deplasmanda üst üste kazandı

Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle Süper Lig’de deplasmanda bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almış oldu. Sarı-kırmızılıları Paşa’dan önce de Konyaspor’u dış sahada 3-0’lık skorla mağlup etmişti.

Taraftarlar deplasman tribününü doldurdu

Kasımapaşa deplasmanında Galatasaray taraftarları takımını yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününü tamamen doldururken, maç boyunca tezahüratlarıyla takımını destekte bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz