Futbol

Galatasaray'a 4 isimden kötü haber

02 Ocak 2021 Cumartesi 21:20 - Son Güncelleme 02 Ocak 2021 Cumartesi 22:15  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig’de Antalyaspor ile berabere kalan Galatasaray'da Emre Kılınç, kırmızı kart gördü. Kılınç'ın yanı sıra sarı kart gören Marcao ve Arda Turan da Konyaspor maçı öncesi cezalı duruma düştü. G.Saray'da Falcao ise yeniden sakatlandı.

Golsüz biten Frapor TAV Antalyaspor maçının 52. dakikasında Amilton'a yaptığı müdahale sonrasında mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen, Emre Kılınç’a direkt kırmızı kart gösterdi. VAR’dan uyarı alan Bitigen pozisyonu izledikten sonra da kararını değiştirmedi. Böylece Kılınç, Süper Lig kariyerindeki ilk kırmızı kartı gördü.

Arda Turan ve Marcao, cezalı duruma düştü

Sarı-kırmızılı ekipte kaptan Arda Turan ve Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Karşılaşma öncesinde 3 sarı kartı bulunan futbolculardan Marcao, maçın 55. dakikasında sarı kart gördü. Arda Turan ise 81. dakikada sarı kartla cezalandırıldı.

Galatasaray’da Emre Kılınç'ın yanı sıra Marcao ve Arda Turan da gelecek hafta oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor, maçında forma giyemeyecek.

Falcao sakatlandı

Bu arada Galatasaray'da Kolombiyalı golcü Radamel Falcao yeniden sakatlandı.

Sarı-kırmızılı takımda yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle beklenen verimin alınamadığı Falcao, Fraport TAV Antalyaspor maçında 46. dakikada oyuna girdi.

34 yaşındaki futbolcu, sağ üst adelesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle 77. dakikada sahayı terk etti. Falcao'nun yerine Sekidika oyuna dahil oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz