Galatasaray'a müjdeli haber!
14 Ocak 2014 Salı 16:53 - Son Güncelleme 14 Ocak 2014 Salı 16:55Yabancı kontenjanını açmada sorun yaşayan Cimbom'a ilk iyi haberi Riera verdi.

Devre arasında yabancı kontenjanı dolu olduğu için transfer yapamayan Galatasaray'a ilk müjdeli haber geldi.
İlk devreyi lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde tamamlayan ancak üç kulvarda da iddiasını sürdüren Galatasaray, kadrosuna takviye yapma konusunda zorlanıyor. Dolu olan yabancı kontenjanını açamayan sarı kırmızılılar, yeni transferleri Izet Hajrovic'e bile lisans çıkartamadı. Mancini'nin istediği takviyeleri gerçekleştiremeyen ve yabancı kontenjanına takılan sarı kırmızılılara ilk müjdeli haber geldi.
İlk yabancı belli oldu
Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Riera, 6 aylık alacağının yanı sıra tazminat bedeli olarak da 1 milyon Avro karşılığında kontratını feshetme teklifini kabul etti. Sarı kırmızılı takımla son sezonunda 25 maç ve üzerinde oynarsa otomatik olarak sözleşmesi aynı şartlarla yenilenecek olan Albert Riera, Galatasaray yönetiminin teklifini kabul etti. Sezon başında da gönderilmesi düşünülen Riera, istediği teklifler gelmeyince takımda kalma kararı almıştı.
Tazminatla yollanıyor
Devre arası transfer sezonunda bonservisini ve kalan garanti ücretinin yanı sıra 1 milyon Avro da tazminat bedelini alarak sözleşmesi feshedilmek istenen İspanyol futbolcu bu sefer teklifi kabul etti. Böylelikle Galatasaray'da ilk gönderilecek olan yabancı oyuncu Riera oldu.
Amrabat'ın ise yarın akşama kadar Premier Lig'den haber beklediği, istediği teklif gelmezse Antalyaspor'la masaya oturacağı ifade edildi. Kırmızı beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, Amrabat'tan haber beklediklerini Dany'yle ise artık anlaşmayacaklarını ifade etti. Stopere takviye yaptıklarını belirten Gencer, Amrabat ve Aisati'yi alarak transfer sezonunu kapatacaklarını belirtti.
Dany sorun oldu
Galatasaray'ın Kamerunlu defansı Dany'nin ise sarı kırmızılı takımdan hem alacaklarını istediği hem de tazminat talep ettiği ifade edildi. Gaziantepspor'dan 3.4 milyon Avro'ya Galatasaray'a transfer olan Dany, yeni takımıyla da sezon sonuna kadar anlaşmak istiyor. Dünya Kupası'nda boy gösterecek olmanın avantajını kullanmak istyeyen defans oyuncusu, gelen tüm teklifleri reddederek kendi şartlarını masaya sürüyor.(Eurosport)
SICAK GELİŞMELER
- Okçulukta 4 altın, 1 gümüş madalya
- Milliler yüzmede toplam 63 madalya kazandı
- Rezerv Lig'de toplu sonuçlar
- Bulut: Birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz
- Çağdaş Atan'dan taraftara mesaj
- Eskrimde 3 madalya daha
- Artistik cimnastikte 3 madalya
- 3x3 Kadın Basketbol Milli Takımı'ndan bronz madalya
- Fenerbahçe Austria Wien deplasmanında
- Sevilla yeni transferini açıkladı