Futbol

Galatasaray'da "2 Şubat" alarmı

28 Ocak 2022 Cuma 13:23 - Son Güncelleme 28 Ocak 2022 Cuma 13:41  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna katacağı futbolcuları 2 Şubat’ta güncellenecek UEFA listesine yetiştirmeye çalışıyor.

Galatasaray’ı transferde yoğun günler bekliyor. Yönetim, kadroya yapılacak takviyeleri UEFA listesine yetiştirmek istiyor.

Kurallar gereği 3 isim çıkarıp 3 isim ekleme hakkı bulunan sarı-kırmızılılar, forvet, orta saha ve ön libero transferini UEFA listesine yazdırmayı planlıyor.

UEFA listesinde günceleme, yabancı ve Türk futbolcu olarak birebir eş değer şekilde yapılıyor. Galatasaray'ın bu noktada yabancı kontenjanı sorununu çözmesi gerekiyor.

Sarı-kırmızılıların kadrosunda Omar Elabdelloui ile birlikte 13 yabancı futbolcu bulunuyor. Luyindama ayrılığının resmileşmesi ile bu sayı 12’ye düşecek. Kadroya katılacak 3 oyuncunun da yabancı olmasıyla sayı 15’e yükselecek.

Babel ile ayrılık kapıda

Mevcut kadroda ayrılığa yakın bir diğer isim ise Ryan Babel…Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hollandalı futbolcu, şu anda anlaşmalı fesih kararına sıcak bakmıyor. 35 yaşındaki futbolcunun 6 aylık ücreti ve geçmiş hak edişleri ile yaklaşık 2 milyon avroluk alacağı bulunuyor. Yönetim, kontenjanı açmak için Babel’in alacaklarını ödeyerek sözleşmesini feshetmeyi düşünüyor.

Luis Campos ile anlaşma sağlandı

Diğer yandan Galatasaray, Luis Campos ile anlaştı. Portekizli futbol adamı, kulübün resmi çalışanı olmadan sarı-kırmızılılara danışmanlık desteği verecek.

Campos ile gelen ve giden oyuncular, kadro planlaması ve scout ekibinin güncellenmesi konusunda fikir alışverişinin yapılacağı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz