Futbol

Galatasaray'da 2015 devrimi!

07 Ocak 2015 Çarşamba 10:04 - Son Güncelleme 07 Ocak 2015 Çarşamba 10:11

''Hamza Hamzaoğlu yeni sezonda takımın başında kalırsa...''

Yabancı kuralının açıklanmasının ardından Galatasaray, gelecek sezon sıkıntı yaşamaması için bir dizi önlemler almak için hareke geçti.

Vergi, sigorta ve futbolculara borcu olan kulüplerin yeni sezonda transfer yapamayacak olması nedeniyle Cimbom, ilk önce vergi borçlarından kurtulmak için planlar yapmaya başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim vergi borçlarının yapılandırmak için girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim eğer vergi borçlarını yapılandırırsa Sneijder'i satmaktan vazgeçecek ve kararı mayısta gelecek olan yeni yönetime bırakacak. Galatasaray mali tabloyu düzeltir ve risk ortadan kalkarsa yeni sezon için transfer girişimlerine başlayacak. Eğer Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu yeni sezonda takımın başında kalırsa transferde nokta atışlar yapılacak. Yabancı sınırı kalktı diye Cimbom, parayı har vurup harman savurmayacak akıllı transferlerle işi bitirecek.

İNSAN KAYNAKLARINA TALİMAT: ALIMLARI DURDURUN

Göreve geldiklerinden bu yana sarı- kırmızılı kulüpte gereksiz harcamaların önüne geçen Duygun Yarsuvat, İnsan Kaynakları'na da kesin talimat verdi. Aralık ayından bu yana kulüpte işten çıkartmaların yaşanmasından sonra, Yarsuvat'ın insan kaynakları idari müdürü Arzu Uğur'a kesin olarak talimat verdiği ve mayıs ayına kadar personel girişi yapılmaması için net bir şekilde talimat verdi. Galatasaray kulübünde işten çıkarılmaların da devam edeceği ifade ediliyor.

TAKVİM

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz