Futbol

"Galatasaray'da çöpe atılmış bir 47 dakika var"

29 Kasım 2021 Pazartesi 14:55 - Son Güncelleme 29 Kasım 2021 Pazartesi 15:02  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Yeni Malatyaspor-Galatasaray arasında oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren maçın analizini yapan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'da çöpe atılmış bir 47 dakika var." dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını masaya yatırdı.

Sarı kırmızılıların ilk yarıdaki etkisiz oyununa değinen Dilmen, "Galatasaray'da çöpe atılmış bir 47 dakika var. Tabi çok tempolu ve iyi futbol oynadığı bir Marsilya maçı sonrasında antrenör 2-3 değişiklik yapar. Ne Emre'nin ne Barış'ın ne de Babel'in bu kadar kötü oynayacağını beklemiyordur antrenör. İkinci yarı değişikliklerden sonra topun çevirilme hızı hızlandı. Bireysel yetenekli Kerem gibi oyuncular girince Galatasaray ceza sahasına kolay girmeye başladı." dedi.

Dilmen, zirveden uzak kalan İstanbul'un 3 büyük kulübünun son durumları hakkında, "Bana göre Beşiktaş ve Galatasaray kırılma maçını oynadı ligle ilgili. Fenerbahçe Göztepe ile oynayacak. Fenerbahçe eğer kazanırsa, ligin ikinci yarısının ilk maçıyla beraber 6 haftanın 5'ini İstanbul'da oynuyor. Şu anda biz 38 maçlık periyodun 28 veya 30. haftasını konuşmuyoruz. Lig şu anda bu durumda. İşini yapmaya çalışan maçlarını kazanmaya çalışan namağlup Trabzon ve diğer tarafta dış etkenlerin odağına füzelenmiş durumda kulüpler." ifadelerini kullandı.

"Ligi, Trabzonspor ve diğerleri olarak görüyorum"

Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda Türkiye Süper Ligi tarihinde olmadığı kadar önemli bir puan farkı elde ettiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:
"Ligin hayal kırıklığı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe hiç tartışmam. Trabzon dışında Hatay ve Konya'nın oynadığı oyunun dışında kimseyi başarılı görmüyorum. Ligi Trabzonspor ve diğerleri olarak görüyorum ben. Öyle bir görüntü var. Türkiye Süper Ligi tarihinde olmadığı kadar bir puan farkı elde edildi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz