Futbol

Galatasaray'da Dany krizi!

07 Haziran 2014 Cumartesi 14:33 - Son Güncelleme 07 Haziran 2014 Cumartesi 14:47

Elden çıkarılmak istenen Dany nereye teklif edildiyse ret cevabı geldi.

Galatasaray, yeni sezonda yürürlüğe girecek olan 5+3 kuralı nedeniyle yabancı kontenjanını azaltmaya çalışırken, elden çıkarılmak istenen Dany nereye teklif edildiyse kapı kapandı.

İki yıl önce Gaziantepspor’a 3.3 milyon Avro ödenerek 4 senelik sözleşme imzalatılan Dany, devre arasında Beşiktaş’a kiralanmıştı. Ancak yaptığı hataların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu transferden pişmanlık duyduklarını itiraf etmişti.

Ret üstüne ret... 

Dany’ye kulüp arayan Cimbom bir taşla iki kuş vurmak amacıyla Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre ve Olcan Adın için para artı Kamerunlu oyuncuyu teklif etti. St.Etienne, Mevlüt için 2 milyon Avro+Dany önerisine “Dany olmaz, Chedjou’yu isteriz” cevabını verdi.

Cimbom, “Chedjou’yu Lille’den 6.3 milyon Avro’ya aldık. Bir de üstüne para mı ödeyeceğiz!” diyerek bu isteği geri çevirdi.

Gökhan Töre için Rubin Kazan’la masaya oturan G.Saray, Dany’i bu kez de Ruslar’a takas önerdi. Ancak gelen yanıt yine “İstemeyiz” oldu.

Son olarak Olcan Adın’ın transferi için Trabzonspor’un kapısını çalan Sarı- Kırmızılılar, Dany+2 milyon Avro teklifinde bulundu. İki oyuncunun menajerinin de Fazıl Özdemir olması yönetimi umutlandırdı. (Habertürk)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz