Futbol

Galatasaray'da derbi mesaisi başladı

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:27 - Son Güncelleme 18 Eylül 2013 Çarşamba 16:59

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İspanya'nın Real Madrid takımına 6-1 mağlup olan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 22 Eylül Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Real Madrid karşısında forma giyen futbolcuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise dar alanda çift kale maç ve pas çalışmasıyla başladıkları idmanı, fiziksel çalışmayla tamamladıkları ifade edildi.

Drogba antrenmanda yer almadı 

Real Madrid maçında sakatlanan Dider Drogba'nın çıkmadığı antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Nordin Amrabat ve Aurelien Chedjou'nun yer aldığı kaydedildi.

Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'a ise planlanan tedavisi doğrultusunda Liv Hospital'da belinden translaminar enjeksiyon yapıldığı ve milli futbolcunun dinlendirildiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, derbi maçının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz