Futbol

Galatasaray'da dev takas

23 Kasım 2013 Cumartesi 13:16 - Son Güncelleme 23 Kasım 2013 Cumartesi 14:59

Manchester United, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'ı istiyor.

Orta sahaya oyun kurucu arayan Manchester United, sezon başında da ısrarla istediği Wesley Sneijder için yeniden devreye girdi. Sarı kırmızılı takımın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Sneijder için Premier Lig ekibi yeniden atakta. Dün İngiliz basınında çıkan haberlerin ardından Moyes'ten de flaş bir açıklama geldi. Manchester United'ın yarın oynayacağı Cardiff karşılaşması öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Moyes, Sneijder ile ilgilendiklerini doğruladı.

Sneijder için istekli

Moyes, orta sahaya sezon başından beri yaratıcı oyuncu aradıklarını hatta Mesut Özil ile de ilgilendiklerini daha önce belirtmişti. İskoç teknik adam kötü gidişe dur demek için Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Yeni transferlerinden bir türlü istediğini alamayan Moyes, Sneijder'i istediğini doğruladı. Mirror'da yer alan haberde ise Manchester United'ın Sneijder için Nani veya Valencia'yı önereceği ardında da 2,5 milyon Euro'luk bir ödeme yapabileceği yazıldı.

Nani veya Valencia önerilecek

Galatasaray uzun süre Nani'yi kadrosuna katmak istemiş ancak oyuncu ile anlaşamamıştı. Sneijder'in gidişine onay verilirse Ünal Aysal'ın da gözdeleri arasında yer alan Nani'nin tercih edilmesi bekleniyor. İngiliz basınında geniş yer bulan haberin ayrıntısında ise Moyes'in Hollandalı futbolcuya duyduğu saygı yer aldı. Sneijder'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Moyes, Manchester United'a kazandırılması gereken bir futbolcu olduğu görüşünü de savundu.

Kaynak: Eurosport

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz