Futbol

Galatasaray'da Sneijder belirsizliği

20 Haziran 2017 Salı 14:25 - Son Güncelleme 20 Haziran 2017 Salı 17:19

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da Wesley Sneijder belirsizliği sürüyor.

Galatasaray ile kontratının son senesine giren Hollandalı yıldızın, takımda kalıp kalmayacağı, henüz netlik kazanmadı. Yönetim, sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Hollandalı yıldıza ciddi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor.  Yıldız futbolcu ile özellikle Amerika Birleşik Devletleri kulüplerinin ilgilendiği belirtilse de 33 yaşındaki oyuncuya şu ana kadar resmi bir teklif gelmiş değil.

Her fırsatta Türkiye'de oynamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sneijder, 1 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giymeyi amaçlıyor. Hollandalı yıldız, sözleşmesinin son yılında şampiyonluk yaşamak istiyor. 

Yeni bir gelişme yaşanmaması durumunda Sneijder, 28 Haziran'dan itibaren Galatasaray antrenmanlarına katılacak.

Yönetim ise, maaşı çok yüksek olan başarılı oyuncunun maddi yükünü, yeni transferlere ayırmayı veya diğer futbolcular arasında paylaştırmayı planlıyor. Teknik direktör Igor Tudor da uygun bir teklif gelmesi durumunda Sneijder'in gönderilmesinden yana.

Önümüzdeki günlerde Sneijder'in menajeri Guido Albers ve yönetim masaya oturup, yıldız oyuncunun takımdaki geleceği konusunda fikir alışverişinde bulunacak. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz