Futbol

Galatasaray'da transfer harekatı

25 Mayıs 2014 Pazar 11:40 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2014 Pazar 11:47

Galatasaray'da hedefteki ilk isim PSG'nin Brezilyalı yıldızı.

Sezona erken havlu atan ve henüz Nisan ayında şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Roberto Mancini’nin raporu ve 5+3 olarak düzenlenen yabancı sınırı doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda, gündemde PSG’nin Brezilyalı yıldızı var.

Geçen sezon başında Fransa'nın Lille kulübünden transfer edilen Aurelien Chedjou'nun beklenen performansı vermemesi, Gökhan Zan'ınsa Mancini'nin göreve gelmesinin ardından yaşadığı gözle görülür form düşüklüğü nedeniyle kadrosunu bir stoperle güçlendirmek isteyen Galatasaray, rotasını PSG ile sözleşmesi Haziran ayı sonunda sona erecek olan Alex.

Kariyerinin başında adı Fenerbahçe ile de anılan ve dönemin Fenerbahçe yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'in transferi için çok uğraş vermesine karşın Hollanda'nın PSV Eindhoven takımını tercih eden 31 yaşındaki defans oyuncusunu kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapmak isteyen sarı kırmızılı takımın eli, Fransız kulübünün Chelsea'den David Luiz'i transfer etmesinin ardından daha da güçlendi.

Bu sezon PSG formasıyla 41 maça çıkan ve vatandaşı Thiago Silva ile birlikte takımın en fazla maça çıkan defans oyuncus olan Alex'in, kariyerinin son döneminde yedek kalmak istemediği ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan Galatasaray'ın teklifini değerlendirebileceği ifade ediliyor. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz