Futbol

Galatasaray'da "turuncu" sevinç

27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:01 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:08

G.Saray, 1 günlük izinin ardından sabah antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdüğü yeni sezon hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından sabah antrenmanıyla devam etti.

Velden Belediyesi'ne ait tesiste teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından pas ve istasyon çalışmaları yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadılar.

Çift kale maçta turunculu ekip güldü

Futbolcuların oldukça neşeli olduğu çalışmada, Chedjou, Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Podolski, Carole, Koray Günter, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu ve Telles'ten oluşan turuncu formalı ekip çift kale maçın galibi olurken, oyuncular antrenmanın sonunda sevinç gösterisi yaptılar.

İdmanın tamamlanmasının ardından bir süre daha sahada kalan Podolski, Sabri Sarıoğlu ve Yasin Öztekin, şut çalışması gerçekleştirdi.

Öte yandan, çalışma bitiminde Selçuk İnan'ın sağ üst ön baldırına buz tedavisi uygulandığı görüldü.

Sarı-kırmızılı ekip, akşam basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını devam ettirecek. Bu idmanın ardından sarı-kırmızılı teknik heyet ile futbol takımını takip eden basın mensupları arasında bir maç oynanacak.

Son hazırlık maçı Nice'le

Galatasaray, Avusturya'da devam ettiği ikinci dönem kampı kapsamındaki son hazırlık maçında 28 Temmuz Salı günü Fransa'nın Nice ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Wolfsberg kentindeki Lavanttal Arena'da gerçekleştirilecek müsabaka TSİ 19.00'da başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz