Futbol

Galatasaray'da yönetim harekete geçti

24 Şubat 2021 Çarşamba 12:13 - Son Güncelleme 24 Şubat 2021 Çarşamba 12:20  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Galatasaray’da, yönetim harekete geçti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi oyuncuların tüm hak edişleri hesaplarına yatırılacak.

Galatasaraylı futbolculara, yönetimden moral takviyesi. Sarı kırmızılı yönetim, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi harekete geçti.

Aytemiz Alanyaspor’u yenerek ligin zirvesindeki yerini güçlendiren Galatasaray’da yönetim, takımın motivasyonunu daha da arttırmayı düşünüyor.

Sarı kırmızılı futbolcuların tüm hak edişlerinin bu hafta içerisinde ödenmesinin planlandığı kaydedildi. Ayrıca, Aytemiz Alanyaspor galibiyeti sonrası takıma 1 milyon lira prim de dağıtılacağı belirtildi.

Yönetimin bu şekilde Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesinde oyunculara ekstra destek olmayı hedeflediği öğrenildi.

Diğer yandan Florya’da keyifler yerinde. Son 7 maçını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim takımın havasından memnun.

Son dönemde yakalanan arkadaşlık ve takım ruhu da teknik heyeti mutlu ediyor. Eksik oyuncuların da teker teker dönmesi, kritik süreçte Fatih Terim’in elini güçlendiriyor.

Sakatlığı bulunan isimlerden Sofiane Feghouli’de takımla çalışmalara başladı. Cezayirli futbolcunun, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kadroda olacağı ifade edildi.

Galatasaray’da sadece Emre Taşdemir ve Marcelo Saraachi’nin sakatlığı bulunuyor. 

Etiketler : Galatasaray
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz