Futbol

Galatasaray'dan Melo'ya şok cevap

09 Haziran 2015 Salı 12:21 - Son Güncelleme 09 Haziran 2015 Salı 12:46

Sarı-kırmızı ekip, Felipe Melo'nun zam isteğine olumsuz yanıt verdi.

2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı Felipe Melo'nun, yeni kontrat isteği Galatasaray yönetimi tarafından kabul görmedi. Sarı-kırmızılı ekibin adı transfer dedikodularıyla anılan bir diğer yıldızı Wesley Sneijder'dan ise yalanlama geldi.

Melo ayrılığın kıyısında...

Felipe Melo, artık ayrılığın kıyısında... Brezilyalı oyuncu, Fernando Muslera'ya yapılan 550 bin avroluk zammın ardından kendisi için de zam istedi. Ancak Galatasaray yönetimi, kariyerinin son imzasını atmak isteyen 32 yaşındaki Sambacıya yeni kontrat önermeme kararı aldı.

Inter ile görüştüğü iddia edilen Melo'nun, bu planlamayı aylar öncesinden yaptığı belirtiliyor. İddiaya göre yıldız oyuncu, gelecek yıl için çocuklarının okul kayıtlarını yenilemedi.

Bunun yanı sıra Sambacı'nın eşi Roberta, büyük oğullarının Nisan ayında başlayacak ve 1 yıl sürecek diş tedavisini ise "gelecek yıl Amerika ya da İtalya'da olabiliriz" diyerek iptal ettirdi.

Galatasaray'da 4. sezonunu tamamlayan ve Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Felipe Melo, 1 yıl daha takımda kalırsa 3 milyon 100 bin avro garanti ücret alacak.

Sneijder'dan yalanlama

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konuşulan bir diğer oyuncu ise Wesley Sneijder... Hollandalı yıldız basında yer alan haberler için, "Galatasaraylılar transfer dedikodularına kulak asmasın" diye konuştu.

Hollandalı futbolcu, şu andaki tek düşüncesinin milli takım olduğunu da sözlerine ekledi.
 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz