Futbol

Galatasaray'dan transferde dev adım!

30 Nisan 2015 Perşembe 09:19 - Son Güncelleme 30 Nisan 2015 Perşembe 09:37

G.Saray'ın Fernandao'ya kazandığının 6 kat fazlasını teklif ettiği öne sürüldü.

Önümüzdeki sezon için kolları sıvayan Galatasaray'ın Bursaspor'un golcüsü Fernandao'nun transferi için dev bir adım attığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Bursasporlu Fernandao, şimdiden transfer gündeminin en çok konuşulan futbolcularından biri oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre adı Fenerbahçe ile de anılan Fernandao transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fernandao ile ilgili en büyük sorun bonservisiyle ilgili... Buna göre sözleşmesinde, “Bursaspor 5 milyon Avro karşılığında önceliklidir” maddesi bulunan oyuncunun bonservisinin yüzde 80’i menacerine, yüzde 20’lik dilimi ise kulübü Atletico Paranaense’ye ait.

Teklif 2.5 milyon Avro

Bu bilgi, Galatasaraylı yöneticilerin temaslarına da şekil verdi. Sarı-Kırmızılı kurmayların, menajeri aracılığıyla Brezilyalı’ya yıllık 2,5 milyon avro (Yaklaşık 7 milyon TL) teklif yaptığı ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Sambacı’nın menacerinin de kendilerine daha yüksek rakamlar sunan Galatasaray’ı ilk plana alarak Fernandao’nun yeni sezondaki renklerini işaret ettiği vurgulandı. 18 gollü genç forvet, Bursaspor’da ise 400 bin Avro (Yaklaşık 1.2 milyon TL) kazanıyor. Galatasaray'ın önerdiği rakam ise kazandığının 6 katından fazlasına karşılık geliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz