Futbol

"Galatasaray'ın forveti kim belli değil"

04 Aralık 2021 Cumartesi 21:35 - Son Güncelleme 04 Aralık 2021 Cumartesi 21:43  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Galatasaray ile Altay arasında oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın forveti kim belli değil." dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Galatasaray-Altay maçını analiz etti.

"Hakem maçın önüne geçti"

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Hakemin maçın önüne geçtiğini düşünüyorum. Özellikle VAR hakemi Bahattin Şimşek'in, Cüneyt Çakır'ın da katkısıyla berbat bir maç yönettiklerini düşünüyorum. Son penaltı pozisyonunda VAR hakemi 1.5 dakika baktı. Cüneyt Çakır gitti baktı. Bu penaltı o kadar netse gider veririm. Orada neyine baktınız. Benim futbol görüşümle asla ve asla penaltı değil, yakından uzaktan alakası yok"

"Galatasaray'ın forveti kim belli değil"

Galatasaray'ın temel sorununu 1. santrforunun belli olmamasına bağlayan Dilmen, "Böyle giderse takımın 1. santrforu hiç olmayacak. Pazartesi günü Diagne, Halil, Mustafa Muhammed oynayıp oynamayacağını bilmiyor. Diagne bugün iyi oynadı, girdi golünü attı. Hoca ertesi hafta Diagne'ye güvenip oynatıyor, olmuyor. Hemen vazgeçiyor hoca. Yanlış, hemen vazgeçilmez. Eğer ben önde oynamayı istiyorsam, kenarlarımdaki oyuncuların orta yapma özelliği varsa Diagne benim santrforum olur. Avrupa maçlarında daha hareketli oyun istiyorsam Halil ile oynarım. Ama ben Mustafa'yı beğenen bir futbol adamıyım. Mustafa Muhammed sürekli oynayan bir oyuncu olsa iyi santrfor olduğunu düşünüyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz