Futbol

Galatasaray'ın yıldızına dev teklif!

10 Nisan 2014 Perşembe 08:04 - Son Güncelleme 10 Nisan 2014 Perşembe 08:46

Galatasaray'ın yıldızına İngiltere'den çok sürpriz bir transfer teklifi geldi.

Spor Toto Süper Lig'de liderin 10 puan gerisinde bulunan Galatasaray, gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başlarken takımdaki yıldızlarına da teklif yağıyor. Kadrosunda birçok öncemli oyuncu barındıran Galatasaray'a son teklif tanıdık bir isimden, Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho'dan geldi.

Çok istiyor

İngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma'nın peşinde. Sakatlığı sebebiyle ligin ikinci yarısında forma giyemeyen genç yıldız için Mourinho'nun sağlık durumuyla ilgili bilgi istediği ve yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

13 milyon Avro

Footballdirectnews adlı internet sitesinin haberine göre yıldız isim için Chelsea'nin 13 milyon Avro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken Mourinho'nun gelecek vaadeden Bruma'yı kadrosuna katmayı çok istediği belirtildi. Portekizli teknik adamın sezon başında da oyuncuyla ilgilendiğinin altını çizen İngiliz basını, transferin gerçekleşme ihtrimalinin muhtemel olduğunu okuyucularına aktardı.

Hatırlanacağı üzere Bruma, Türkiye Kupası'nda oynanan Tokat maçında sakatlanmış ve yabancı kontenjanı sebebiyle iki kulüp arasında yapılan anlaşmayla Gaziantepspor'a krialanmıştı. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz