Futbol

"Galibiyete aç bir takım gibi oynadık"

02 Şubat 2014 Pazar 22:47 - Son Güncelleme 02 Şubat 2014 Pazar 22:51

Galatasaraylı futbolcu Melo puan farkını kapatmak istediklerini söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, Bursaspor'u 6-0 yendikleri maçta takım olarak oldukça başarılı bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Felipe Melo, "Tanrıya şükürler olsun. Bize bugün çok iyi bir maç oynama fırsatı verdi. Bu karşılaşmanın bizim için önemli bir fırsat olduğunu biliyorduk" dedi.

Kendisi için elde edilen farklı skorun hiçbir önemi olmadığının altını çizen Melo, "En önemli nokta, Galatasaray takımının saha içinde gösterdiği duruş ile ilk dakikadan itibaren istekli ve kararlı oynamasıydı. Bundan ötürü çok mutluyum. Bugün galibiyete aç bir takım gibi oynadık" diye konuştu.

Bursaspor maçında kendisinin de iyi bir futbol sergilediğinin belirtilmesi üzerine Brezilyalı oyuncu, şöyle devam etti:

"Benim bireysel performansımdan daha önemli olan takımın performansıydı. İlk golde pası verdim, Sneijder'in güzel golleri vardı. Ceyhun'un kaptığı önemli bir top vardı. Takımdaki herkes, bu galibiyete katkı sağladı. Takım olarak duruşumuz daha önemli."

"Puan farkını kapatmak istiyoruz"

Galatasaray'da 100. resmi maçına çıkması ve lider Fenerbahçe ile puan farkının 7'ye indiğinin hatırlatılması üzerine Melo şunları söyledi:

"Bugün çok mutlu ve gururluyum. Galatasaray gibi önemli bir camiada, önemli bir takımda 100. resmi maçımı oynama fırsatı buldum. Takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ancak bugün değinilmesi gereken konu, takımın sergilediği futboldur. Bu galibiyet bizi havaya sokmamalı. Maç maç gitmek ve puan farkını kapatmak istiyoruz. Ben rakiple değil, kendi takımımla ilgilenmek istiyorum. Fenerbahçe'nin ne yaptığından ziyade bizim ne yaptığımız önemli."

Melo, 2014 Dünya Kupası için Brezilya Milli Takımı formasını hak edip etmediğiyle ilgili bir soru üzerine ise "Ben milli takımda da iyi oynadığımı düşünüyorum. Orada ilk 11'de oynayıp, başarılı maçlar çıkardım ama artık bu tip soruları Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörüne sorsanız daha iyi olur. Ben üzerime düşeni yapıyorum ve son karar teknik direktöründür. Eğer onu arayıp bana bir iyilik yaparsanız sevinirim" değerlendirmesinde bulundu.

Hajrovic: "Çok mutluyum"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden İzet Hajrovic de Bursaspor karşısında iyi bir maç çıkardıklarını ve çok mutlu olduğunu söyledi. 

Sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçına çıktığını aktaran Hajrovic, "Bunun için de çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Kişisel olarak da iyi oynadığımı düşünüyorum. Belki 1 gol de atabilirdim ama 6-0 kazandığımız için bunun bir önemi yok" ifadelerini kullandı.

Böyle bir taraftar önünde sahaya çıkmanın üzerinde biraz baskı yarattığını ifade eden Boşnak oyuncu, Sneijder'in yerine maça dahil olmasıyla ilgili ise "Drogba'nın veya Burak'ın yerine de oyuna girebilirdim. Kimin yerine girerseniz girin, sahadaki her oyuncu yüzde 100'ünü vermeli ve takımı için en iyisini yapmalı" şeklinde konuştu.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz