Futbol

G.Antep, sıkıntılı Kayserispor'u yenmek istiyor

02 Ekim 2013 Çarşamba 13:48 - Son Güncelleme 02 Ekim 2013 Çarşamba 13:51

Uygun: "İyi futbolla galip gelmeliyiz"

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor karşılaşması öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendileri gibi aynı sıkıntıları yaşayan rakipleri karşısında kazanan taraf olmak istediklerini ifade etti.

Bülent Uygun, Celal Doğan Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Kayserispor karşısında iyi futbol sergileyip kazanmak istediklerini belirten Uygun, zorlu süreci galibiyetle tamamlamak istediklerini dile getirdi.

Uygun şunları kaydetti: "Aynı sıkıntıları bizle birlikte yaşayan bir Kayserispor'a deplasmanda oynayacağız. Onların da kadrosundaki önemli futbolcuların uzun zamandan beri sakatlık yaşaması, sezon başından beri yaşadıkları bu handikap beklide onların da bir çok sorun yaşamasına neden oldu. Sezon başında şampiyonluğa kurulmuş olan bir takımın aldığı puana baktığımızda onlar da bizim gibi çok zorlu bir süreçten geçiyorlar. Dolayısıyla iki takımda sıkıntılı geçen bu süreçten biran önce kurtulmak için puanlara ihtiyacı var. Bizlerde elimizden geldiği kadar en iyi şekilde hazırlanıp Allah'ın izniyle kazanan taraf olmak istiyoruz. O zorlu süreci galibiyetlerle tamamlamak istiyoruz."

Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları farklı galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Uygun, uzun haftalar sonra galibiyetle tanışmış olduklarını söyledi. Futbolcuları kutladığını dile getiren Uygun, oyuncularının hala hazır olmadığını ancak Karabük karşısında verilen görevi iyi şekilde yerine getirdiklerini açıkladı. Verilecek Milli takım arasını iyi değerlendireceklerine dikkat çeken Uygun, "Milli takım aramız var, bu 15 günlük arada bütün o eksikleri olan futbolcu kardeşlerim tamamen eksikliklerinin giderdiğini, gerek kondisyon yönünden yapacağımız çalışmalarla onları arzuladığımız yere getireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Gaziantepsporlu golcü futbolcu Cenk Tosun ise Karserispor karşısında 3 puanla döneceklerine inandıklarını belirtti. İlk defa bu sezon Karabükspor karşısında kendilerine yakışan futbol sergilediklerini hatırlatan Tosun, "3 gollü bir 3 puan aldık. Bu istikrarı devam ettirmek istiyoruz Kayseri maçında. Yenebileceğimiz bir takım. Çünkü onlar da çok iyi gitmiyor. Bu oynadığımız maçı devam ettirirsek, hatta üstüne biraz daha koyabilirsek bence Kayseri maçından da 3 puanla dönebiliriz. Ondan sonrada Milli Takım arasında iyi çalışıp daha da iyi olmayı umut ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yavaş yavaş yeni gelen transferlerle uyum sağladıklarını vurgulayan Tosun, hocanın şans vermesi halinde gol atmak için elinden geleni yapacağını kaydetti.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz