Futbol

Gaziantepspor kupada iddialı

26 Eylül 2014 Cuma 17:17 - Son Güncelleme 26 Eylül 2014 Cuma 17:25

"Türkiye Kupası'nda iddialıyız, kupa finalini ve kupayı almayı hedefliyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, ligin 4. haftasında sahasında oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. İdmanın ana bölümünde Erzin Belediyespor karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncular, maç ertesi programlarını sahada yenilenme çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular, pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk, İstanbul Başakşehir takımını önemsediklerini söyledi.

Rakiplerinin hem futbolcu hem de teknik ekip bazında önemli bir ekip olduğunu belirten Buruk, şöyle devam etti:

"İstanbul Başakşehir hedefleri olan bir takım. Biz de önemli bir takımız. Sezon başından beri tempomuz hiç düşmedi, kaliteli bir kadroya sahibiz. Takımda her şey çok güzel gidiyor. Kazandıkça birlikteliğimiz artıyor. Geçen hafta kaybettik ama moral olarak çok şey kazandık. Bunun ispatı da bu hafta oynayacağımız İstanbul Başakşehir maçı olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Türkiye Kupası'nda iddialıyız, kupa finalini ve kupayı almayı hedefliyoruz. Buna ulaşmak için çalışıyoruz."

Gaziantepsporlu savunma oyuncusu Chico da rakiplerinin önceki maçlarını izlediklerini, İstanbul Başakşehir maçından 3 puan alarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz