Futbol

Gaziantepspor revire döndü

26 Şubat 2014 Çarşamba 11:27 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 11:29

Gaziantepspor’u, takımda önemli isimlerin yaşadığı sakatlıklar düşündürüyor.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, yaşanılan sakatlıklarla mücadele ediyor.

Oyuncuların sağlık durumu ve tedavi süreçleri ilgili Kulüp Doktoru Nevzad Denerel tarafından yapılan yazılı açıklamada, sakat futbolcuların durumu hakkında bilgi verildi.

Derenel, 13 Şubat 2014 Perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlanan Bekir Ozan Has’ın yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda sol üst arka adalede evre 2 yaralanma tespit edildiğini, futbolcunun yoğun tedavi ve saha çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

21. haftasında oynadığımız Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Turgut Doğan Şahin’in durumu hakkında Denerel, "Yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda, sol diz tibia kemiğinde çökme kırığı tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun 4-6 Hafta süre ile sahalardan uzak kalması beklenmektedir." dedi.

Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanıp oyundan çıkan Kemal Tokak’ın ve Erman Bulucu’nun durumu hakkında Denerel, şu bilgileri verdi: "Yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda, sağ bacak üst arka adale tendonun da kısmi yırtık saptanmış olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun 4-6 hafta süre ile sahalardan uzak kalması beklenmektedir. Sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı olan oyuncumuz Erman Bulucu’nun tedavi ve rehabilitasyon çalışmalara planlandığı gibi sağlık ekibimiz tarafından sürdürülmektedir."

Geçirdiği operasyon sonrası tedavi ve rehabilitasyon süreci planlanan şekilde tamamlanan Muhammet Demir’in hafta başında takımla birlikte çalışmalara başladığını açıklayan Denerel, Orhan Gülle’yle ilgili olarak da, "Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu sol el parmaklarında kırık oluşan Orhan Gülle’ye antrenman ve maçlara katılmasını sağlayacak özel el bileği ateli yapılmıştır. Sporcumuz takımla birlikte çalışmalara başlamıştır." şeklinde bilgi verdi.

Etiketler : Gaziantepsor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz