Futbol

Gekas bu kez kurtaramadı

07 Aralık 2014 Pazar 11:59 - Son Güncelleme 07 Aralık 2014 Pazar 12:02

Gekas'ın Galatasaray'a attığı gol puan için yeterli olamadı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da takımının tek golünü atan Gekas, mağlubiyete engel olamadı.

Türkiye kariyerinde 62. maçında 42. golüne ulaşan Yunan oyuncu Gekas, şimdiye kadar gol atamadığı Galatasaray'ın filelerini de ilk kez havalandırdı. Gekas, Süper Lig'de bu sezon Balıkesirspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor'a karşı henüz gol sevinci yaşayamadı.

Bu sezon 10. golünü kaydeden Gekas, Akhisar Belediyespor formasıyla ligde 22. golüne ulaştı.

Süper Lig'de daha önce Samsunspor ve Torku Konyaspor formaları da giyen Gekas'ın gol attığı 31 karşılaşmanın 27'sinde, Yunan golcünün takımları puan almayı başardı. Gekas'ın forması altında gol attığı takımlar, müsabakalarda sahadan 20 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrıldı.

Gekas, Samsunspor formasıyla İstanbul Başakşehir maçında, Akhisar Belediyespor'la Kayserispor, Kardemir Karabükspor ve Galatasaray müsabakalarında attığı gollere rağmen mağlubiyete engel olamadı.

- Burak Yılmaz yine attı

Süper Lig'deki 3. sezonunda dünkü maçla kalesinde 114 gol gören Akhisar Belediyespor'un bu gollerin 14'ünü Galatasaray, 10'unu Beşiktaş, 8'ini ise Fenerbahçe kaydetti.

Dünkü müsabakada takımının 2 golünü atan Burak Yılmaz, Akhisar Belediyespor'a 6. gol sevincini yaşarken Süper Lig'de yeşil siyahlı ekibe en fazla gol atan isim oldu.

Burak Yılmaz'ı 5 golle İstanbul Başakşehir ve Fenerbahçe'de goller bulan Webo, 4 golle Drogba, 3'er golle Aatıf Chahechouhe, Adem Büyük, Semih Şentürk ve geçen yıl Torku Konyaspor forması giyen Gekas izledi.

- Deplasmanda 4 maçta "sıfır" çekti

Lige iyi başlamasına rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamayan Akhisar Belediyespor, 6. haftadaki Kasımpaşa galibiyetinin ardından oynadığı 6 maçta 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

İlk 2 deplasman maçında Balıkesirspor ve Kayseri Erciyesspor'u mağlup eden Ege temsilcisi, daha sonra dış sahada oynadığı İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor ve Galatasaray'a karşı sahadan puansız ayrıldı.

Haftayı 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlikle 16 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor, 13 Aralık Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz