Futbol

"Gekas daha iyi olmalı"

09 Şubat 2015 Pazartesi 14:10 - Son Güncelleme 09 Şubat 2015 Pazartesi 14:13

Roberto Carlos: "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Geçen haftayı Sivasspor mağlubiyetiyle kapatan Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antreman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'ndan istemedikleri şekilde elendiklerini, tempodan dolayı futbolcularla yoğun antrenman yapma fırsatı bulamadıklarını, bu haftadan itibaren çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Carlos, takımda bir süreden beri devam eden kazanamama psikolojisinin futbolculara baskı yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bugünden itibaren kendi antrenmanlarımız başlıyor. Geçtiğimiz haftaya kadar eski hocanın antrenman sistemini uyguladık. Şimdi artık kendi antrenman sistemimizi sahaya yansıtacağız. Benim için önemli olan Akhisar Belediyespor'un en iyi yerde olması. Kısa süre önce geldim, herkesi tamamen iyi tanıyamıyorum ama en iyi şekilde hazırlanarak bu hafta sonu elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

"Gekas daha iyi olmalı"

Gekas'la ilgili bir soru üzerine, Yunan golcünün performansını düşük gördüğünü kaydeden Carlos, "Daha iyi olması gerekiyor. Kendisi ülkesinde isimli bir futbolcu, kendisinden daha iyi performans bekliyoruz" dedi.

Carlos, taraftarların takıma her zaman sahip çıkması gerektiğine işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şimdiye kadar taraftarlarımız takıma çok iyi destek oldular. Aldığımız sonuçlardan sonra da herhangi bir tepki de görmedik. İyi de gitse kötü de gitse taraftarın devamlı takımın yanında olması gerekiyor. Taraftarımızın bizimle beraber olması bizim için çok önemli."

Takım Kaptanı Bilal Kısa ise bu hafta oynayacakları maçın final maçı olacağını ifade ederek, "Yendiğimiz takdirde onlarla aramızı açıp rahat bir nefes almış olacağız. Bu hafta bütün konsantremiz bu maç üzerinde olacak. Bu hafta tek düşüncemiz sahadan 3 puanla ayrılmak" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'da izinli Gekas'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe, Zokora ve Vaz Te antremana katılmazken, Oğuz Dağlaroğlu, Bilal Kısa ve Custodio takımdan ayrı çalıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz