Futbol

"Gelecek sezon için çalışmaya başladık"

14 Mayıs 2017 Pazar 22:53 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2017 Pazar 23:06

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'ın teknik Direktörü Igor Tudor, "Türkiye liginde kolay maç yok. Acı çekilmeden kazanılmıyor" diye konuştu. Kulüp başkanı Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün ile çok iyi diyaloğunun olduğunu belirten Tudor, "Seneye mükemmel bir sezon geçirmek için çalışıyoruz. Gelecek sezon için çalışmalara başladık. Buna da bugün değil, 2 ay önce başladık" şeklinde konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tudor, Gaziantepspor önünde zorlu bir müsabaka oynadıklarını söyledi.

Maçın çekişmeli geçtiğini vurgulayan Igor Tudor, "Mücadele ettiğimiz, acı çektiğimiz bir maçtı. Türkiye liginde kolay maç yok. Acı çekilmeden kazanılmıyor." ifadelerini kullandı.

Maçın genelinde oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu aktaran Hırvat teknik adam, "Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bireysel yeteneklerimiz ön plana çıktı. İki tane fantastik gol attık. Ama bu maçı unutmamız lazım. Osmanlıspor karşılaşmasına konsantre olmalıyız. Karşılaşmanın ardından oyuncularla direkt bu maçı konuştuk. Bu galibiyeti teyit etmek için çok tehlikeli bir takımla oynayacağız. Sezonu iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Bunu yapmak için sürekli galibiyete ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

"Gelecek sezon için çalışmalara başladık"

Öte yandan, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tudor, kulüp başkanı Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün ile çok iyi diyaloğunun olduğunu belirterek, "Hemen hemen her gün konuşuyoruz. Hepimiz seneye mükemmel bir sezon geçirmek için çalışıyoruz. Gelecek sezon için çalışmalara başladık. Buna da bugün değil, 2 ay önce başladık. Sürekli iletişim halindeyiz. Hedefimiz üç maçı da iyi sonuçla bitirmek. Seneye hedef, şampiyon olacak takım kurmak." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz