Futbol

Genç golcü tamam, bir isim daha yolda!

26 Mayıs 2016 Perşembe 10:30 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2016 Perşembe 07:45

Sinan Bakış'la protokol imzalayan Timsah, Djalma Campos ile de anlaşmaya yakın.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Bursaspor, Merter Yüce, İsmail Konuk’un ardından Kayserispor’un genç golcüsü Sinan Bakış’la da ön protokol imzaladı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonu Gençlerbirliği'nde geçiren Djalma Campos transferinde de sona geldi.

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği transfer raporunun ardından harekete geçen transfer komitesi, bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi.

Yeşil-beyazlılar, daha önce kadrosuna Akhisar Belediyespor’dan Merter Yüce ve İsmail Konuk’u katarken, Kayserispor’da forma giyen Sinan Bakış ile de ön protokol imzaladı.

Timsah 8 futbolcuyla görüşüyor

Fransa’nın Lens takımında forma giyen Jean-Philippe Gbamin ve Wylan Cyprien’i de Bursa’ya davet eden yönetim, iki oyuncunun da menajerleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, 8 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını söylerken, bu futbolcuların yüzde 90’ının bonservisi elinde olan oyuncular olduğunu ifade etmişti.

Djalma Campos Bursaspor yolunda

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa’da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Portekiz'in Rio Ave kulübünde bulunan Del Valle’yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdüren Bursaspor yönetimi, Gençlerbirliği’nde geride kalan sezonda çıktığı 27 maçta 7 gol, 8 asistlik performans sergileyen Djalma Campos ile de temas halinde.

Campos'un menajeri ile Antalya'da bir araya gelen yeşil-beyazlı idarecilerin 3 yıllık ön protokol imzaladığı ve transferin yakın zamanda açıklanacağı bildirildi. (Kaynak: IHA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz