Futbol

''Girdiğimiz pozisyonların yüzde 70-80'ini gole çevirdik''

20 Ekim 2018 Cumartesi 16:18 - Son Güncelleme 20 Ekim 2018 Cumartesi 16:23

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisarspor karşısında girdikleri pozisyonların yüzde 70-80’ini gole çevirdiklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Akhisarspor’u 5-0’lık skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Denizli, Kasımpaşa’nın başında çıktığı ikinci maçında iyi futbol ile 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Evimizdeki ikinci maçımızı da düşündüğümüz iyi futbol ve kazanarak bitirdik. Özellikle ikinci yarıda bu tarafımızı daha fazla ortaya koyduk. İlk yarıda tempomuz düşüktü. Golden sonra biraz güven ve rahatlık geldi. Güven içerisindeki rahatlık futbolcuyu olumlu etkiler. Girdiğimiz pozisyonların neredeyse yüzde 70-80’ini sonuca çevirdik. Bu bizim için önemli” diye konuştu.

“Olumlu görüntümüzü devam ettirmek istiyoruz” 

Puan sıralamasında üstlerdeki yerlerini kaybetmek istemediklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “Üst sıralardaki yerimizi kaybetmemek için puan ve puanlar almaya mecburuz. Çalışmalarımızı hafta içinde buna yönelik yaptık. Bundan sonra içeride dışarıda aynı görüntüyü devam ettirmek istiyoruz. Uzun bir yolculuk ve zorlu rakiplerle içeride ve dışarıda oynayacağız. İnşallah devam ettiririz” şeklinde konuştu.

“Milli takım arası sıkıntılı bir dönemdi” 

Mustafa Denizli, milli takım arasında 6 futbolcusunda eksik çalıştığını ifade ederek, “Esasında milli takım arası sıkıntılı bir dönemdi. 6 tane futbolcumuz çok uzun seyahatlerden geldi. Birlikte çalışamadık. İki gün daha düşük tempoda çalıştık. Buradaki çalışmalarımızı bir yerde onlara göre planladık. İki gün birlikte çalışma imkanımız oldu. Normaldir. Milli takıma çok oyuncu gönderen takımlar zorluk çekiyor. Tek temennim futbolcularımın sakatlıksız dönmüş olmasıydı. Milli takımdan dönen oyuncularımdan iyi randıman aldım. İşimiz Kasımpaşa camiasını mutlu etmek. Mutlu etmeye devam ettiğimiz sürece daha önce yaşadıklarımın daha fazlasını yaşarız. Güzel atmosfer oluşturuyoruz” açıklamasını yaptı. 

Denizli, Kasımpaşa ile Avrupa kupalarına gitme hedefinin olduğunu söyleyerek, Avrupa’da hangi kupada mücadele edeceklerini de zaman içerisinde göreceklerini söyledi.  

Akhisarspor cephesi

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa’ya karşı ağır bir skor aldıklarını belirterek, “Golü yedikten sonra reaksiyonumuz olmadı. İlk golden sonra tamamen maçın defterini kapattık” dedi.

Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 5-0 mağlup oldu. Maçın ardından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Ağır bir skor oldu. Maç öncesinde bazı planlar yapmıştık bu planlar istediğimiz şekilde gerçekleşmedi. Maça baktığımız zaman ilk yarı olumlu şeyler oldu. Öne geçebilirdik. Skor üretebilecek pozisyonları bulduk. Golü yedikten sonra reaksiyonumuz olmadı. İlk golden sonra tamamen maçın defterini kapattık. İlk yarı olumlu şeyler vardı. İlk yarı olumlu olan oyuncular, ikinci yarı olumsuzdu. 3 golün asistini de biz yaptık. Hataları acı çeke çeke düzeltmek lazım. Çalışmalı ve birbirimize sarılmalıyız. Kasımpaşa’yı tebrik ederim. Futbol olarak hücuma geçiş oyununu en iyi uygulayan takımlarından biri. Onların planı tuttu, bizim tutmadı” diye konuştu.
Arslan, ayrıca ligi ön plana çıkarmaları gerektiğini söyledi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz