Futbol

Gökhan ile Tekelioğlu arasında neler yaşandı?

30 Kasım 2015 Pazartesi 22:38 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 20:54

Tekelioğlu ve Gönül, maçtan sonra aralarında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçında rakip takımın teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül, kendisinin hep ortamı sakinleştirmeye çalışan bir oyuncu olduğunu aktararak, Sadi Tekelioğlu ile girdiği diyalogda tecrübeli teknik adamın sarf ettiği sözlerin etkili olduğunu savundu.

"İki oyuncu birbirine sert girince, rakip takımın hocası da yerini terk edip, ortamı germe adına bir şeyler söyledi" ifadelerini kullanan Gökhan, şöyle konuştu:

"Ben ise ona 'hocam sen yapma bari' dedim. O ise bana, 'hadi lan, sen işine bak' şeklinde cümleler sarf etti. Bana o lafı ettikten sonra birbirimize ne söylediğimiz hatırlamıyorum. Ben ortamı yatıştırmaya çalışırken, 'sana ne lan' derse, sonunda ortalık karışıyor. Ne olursa olsun böyle bir görüntüyü vermemem gerekiyordu. Bazen bizler de sahada ortamın gerildiği durumlarda, bize bir şeyler söylendiğinde susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabrediyoruz."

Tekelioglu: "İnsan Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyormuş demek ki..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ise yaşananlarla ilgili olarak, şunları söyledi:

"Tabii insan üzülüyor. Gökhan, Hacettepe'de oynarken, Trabzonspor'a gelmesi için ön ayak olan hocalardan biriydim. Ben orada Salih'i kurtarmaya çalışırken, Gökhan müdahale etti. Ben de Gökhan'a 'Sen nerede yetiştin?' dedim. İnsan Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyormuş demek ki..."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz