Futbol

Gomis: Bazen olmayınca ne yazık ki olmuyor

12 Şubat 2022 Cumartesi 23:25 - Son Güncelleme 13 Şubat 2022 Pazar 02:55  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'de Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın yeniden kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis, "Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu unutmamamız lazım. Bazen olmayınca ne yazık ki olmuyor" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gomis, şunları söyledi:

“Bugün çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Taraftarımız bize çok fazla destek verdi, arkamızda durdu ve bizi konsantre etmeye çalıştı. Bazen zaferleri taçlandıramıyorsunuz. Bugün de öyle bir durum vardı. Karşımızdaki Galatasaray, hasta bir Galatasaray diyebiliriz. Hasta bir aslan varmış gibi... Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu unutmamamız lazım. Bazen olmayınca ne yazık ki olmuyor. Son iki maçta iki beraberlik aldık ama takımın durumuna baktığımız zaman bir ilerleme var. Takım olarak çok daha iyi oynadığımızı, daha agresif olduğumuzu görebiliyorum. Biz de kazanmayı istiyoruz. Bugün hak edemedik belki ama gelecek haftalarda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.”

1273 gün sonra Galatasaray formasıyla sahada

Bu arada Bafetimbi Gomis, Kayserispor maçıyla 1273 gün sonra sarı-kırmızılı forma ile sahaya çıktı.

İlk 11'de başlayan Fransız golcü, teknik direktörü Domenec Torrent tarafından maçın 59. dakikasında kenara alındı. Galatasaraylı taraftarlar, Gomis'in oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz