Futbol

Gönlünde yatan "Sağlam"

12 Şubat 2014 Çarşamba 09:42 - Son Güncelleme 12 Şubat 2014 Çarşamba 09:56

Bordo mavililerde teknik direktör adayları çeşitli...

Trabzonspor, Mustafa Reşit Akçay'dan sonra teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

İddiaya göre Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gönlünde yatan aslan Ertuğrul Sağlam. Sızan bilgilere göre Sağlam'a teklif sunuldu ancak Eskişehirspor'un hocası kabul etmedi. Kaynaklar, Ertuğrul Sağlam, sezon sonu olursa görevi alabilir bilgisi ulaştırdı.

Yerli teknik direktör adayları arasında Ziya Doğan'ın da adı geçiyor. İki dönem Trabzonspor'un başında görev yapan ve başarılı sonuçlar alan Ziya Doğan, Hacıosmanoğlu ile çalışabileceğini ancak kendisine "Beni alın" demeyeceğini açıklamıştı.

Bunun yanında eski A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı da temasa geçilen adaylar arasında gösteriliyor. Vatan gazetesinde Lütfi Özel imzalı habere göre ise yönetim Avcı'yı kesinlikle düşünmüyor ve bu konudaki haberleri şaşkınlıkla izliyor. 

Yabancı adaylar

Trabzonsporlu yöneticiler çok sayıda yabancı teknik adam ile de temasa geçti ancak olumlu sonuç alamadı. Yabancılar arasında öne çıkan isim Di Matteo. Chelsea'nin geçici menajeri iken Şampiyonlar Ligi ve FA Cup zaferlerine imza atan Roberto Di Matteo, şu anda bir takım çalıştırmıyor.

Geçtiğimiz sezon Marsilya'yı çalıştıran Elie Baup'un da adaylar arasında olduğu belirtiliyor.

Trabzonsporlu yetkililerin Lothar Mattheus ile de temasa geçtiği öğrenildi. Alman çalıştırıcının yüksek ücret istediği ve bordo mavililerin bu nedenle göreve getirmekten vazgeçtiği kaydedildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz