Futbol

Görülmemiş ceza kapıda!

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:44 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2014 Perşembe 15:33

Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı maç tarihe geçebilir...

Bir maç saha kapama cezası alan Samsunspor’un söz konusu cezası değişmezse pazar günü Şükrü Saracoğlu’nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı PTT 1. Lig play off finalinde tribünlerin yarısı kadın ve çocuklardan diğer yarısı ise erkek ağırlıklı taraftardan oluşacak. Gözler bir kez daha Tahkim Kurulu'nda...

Şükrü Saracoğlu'nda bir ilk daha mı?

Fenerbahçe, sadece kadın ve çocukların önünde şampiyonluğunu ilan ederek dünyada bir ilke imza atmıştı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yine tarihi maça tanıklık edecek. Saracoğlu’nda pazar günü saat 17.30’da oynanacak olan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu PTT 1. Lig Play Off finalinde, Karadeniz ekibinin cezası nedeniyle tribünlerin yarısı kadın ve çocuklardan diğer yarısı ise erkek ağırlıklı taraftarlardan oluşacak!

Tahkim bozabilir

Samsunspor Kulübü’nün yapacağı başvuru sonrası Tahkim Kurulu, sürpriz yapıp kararı bozmazsa Spor Toto Süper Lig’in son yeni üyesi tarihe geçecek bir maçla belirlenecek.

Tarafsız sahada rakip taraftara yasak yok

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Talimatı gereğince finalde Samsunspor’a ayrılan tribünlere sadece kadın ve çocuklar girecek. Mersin taraftarlarına ise bir kısıtlama olmayacak. Talimatın 98. maddesinin 4. fıkrası bir kulübün alığığı ‘seyircisiz oynama ceza’sının tarafsız sahalarda oynanan play-off maçlarına denk gelmesi halinde rakip takımın seyircisinin stada alınacağına hükmederken, ceza alan kulübün ise sadece kadın ve 12 yaşaltı çocuklarına izin verileceğini vurguluyor.

Küfür kurbanı oldu

Samsunspor cezayı Ankaraspor maçında çirkin ve kötü tezahürattan ötürü aldı.

Samsunspor, bir maçlık saha kapama cezasını PTT 1. Lig Play Off yarı finalinde evinde ağırladığı Ankaraspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle almıştı. PFDK, aynı eylemin 5. kez meydana gelmesi nedeniyle cezayı kesti. Karar Tahkim Kurulu’ndan dönmezse Samsunspor, finalde tüm seyircisinin desteğinden mahrum kalacak. (Hürriyet)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz