Futbol

Groenendijk: Bizim için büyük bir maç

04 Ocak 2022 Salı 18:56 - Son Güncelleme 04 Ocak 2022 Salı 20:02  |  Kaynak : TRT SPOR

Fraport TAV Antalyaspor teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Süper Kupa'nın sahibini bulacağı Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçına saatler kala, kırmızı-beyazlı ekibin teknik sorumlusu Alfons Groenendijk basın mensuplarının karşısına çıktı.

Tarihi bir maça çıkacaklarını belirten Groenendijk, “Antalyaspor için çok büyük bir maç. Tarihimizde ilk kez bu kupayı almak için sahaya çıkacağız. Amacımız, kulübü ve taraftarları gururlandırmak. Oyuncu grubunun isteğinden, arzusundan ve mücadelesinden son derece memnunuz. Umuyorum yarın son dakikaya kadar mücadele eden bir Antalyaspor izlettiririz. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biriyle oynayacağız ama kupaya uzanan taraf olacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, son maçlarda şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, “Son üç lig maçımızda plan dahilinde olmayan puan kayıpları yaşadık. Kupa maçında da zorlandık ama kazanmayı başardık. Kasımpaşa karşısında iyi oynamış ama son dakikada kalemizi koruyamamıştık. Zorlu bir rakibe karşı zorlu bir maça çıkmak bizim için bir fırsat. Arkamızdaki taraftar için, şehir için, bu kulüp için hak edilen kupayı almak ve şehrimize götürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Groenendijk, açıklamasının sonunda Doha'da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz