Futbol

"G.Saray dünya kulübü"

30 Ocak 2014 Perşembe 15:53 - Son Güncelleme 30 Ocak 2014 Perşembe 16:01

Cimbom'un yeni transferi Telles: "G.Saray Chelsea yada R.Madrid'den aşağı değil"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Alex Telles, sarı-kırmızılı takımın bir dünya kulübü olduğunu söyledi.

Telles, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Bursaspor maçı hazırlıklarına başladığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılıların tüm dünyada tanınan bir kulüp olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, "Galatasaray'ın Chelsea ve Real Madrid'den aşağıda bir takım olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray kesinlikle bir dünya kulübü. Tüm dünyada tanınan bir kulüp. O yüzden burada olmak benim için çok büyük bir fırsat ve bunu değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a transfer sürecinden de bahseden 21 yaşındaki futbolcu, "Transferde iki tarafın da mutlu olması gerekiyor. Bu yüzden Gremio ile Galatasaray arasındaki anlaşma biraz uzun sürdü ama sonunda rüyam gerçekleşti ve Galatasaray kulübüne kavuştum. Takım arkadaşlarım ve teknik ekibin yardımıyla adaptasyonda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum" diye konuştu.

Brezilya'dan hazır bir şekilde geldiğini kaydeden genç futbolcu, "Bir haftadır buradayım. Gremio'da oynayarak buraya hazır geldim. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorum. Pazar günü Bursaspor ile oynanacak maçta hocam bana şans verirse çok mutlu olurum. Çünkü Galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum" yorumunda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımda göstereceği performansla Brezilya Milli Takımı'nda da forma şansı bulabileceğini hatırlatan Telles, "Galatasaray'da göstereceğim performans mutlaka milli takım için de olumlu bir düşünce yaratacaktır. Dünyanın önemli takımlarından bir tanesine geldim. Bu yüzden burada düzenli oynayarak milli takımda da yer alabileceğimi düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Takımı için elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini belirten genç futbolcu, "Brezilya'da gösterdiğim performansla buraya geldim. Başkan ve hocam güvenerek beni buraya getirdi. Brezilya ile Avrupa'daki futbol aynı olmayabilir ama ben her zaman mücadele etmek için hazırım" diye görüşlerini aktardı.

Kendisinden beklentilerin yüksek olduğunun hatırlatılması üzerine Telles, "Beklentilerin yüksek olması normal. Hocamın ve takım arkadaşlarımın güveni en üst düzeyde olduğu için bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Takımında yeni olan bir futbolcu için bu tip bir güven hissedebilmek çok önemlidir ve bu güven de sahaya yansıyacaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz