Futbol

G.Saray'da forvet için 3 yıldız öne çıktı

26 Haziran 2015 Cuma 10:10 - Son Güncelleme 26 Haziran 2015 Cuma 10:35

Sarı-Kırmızı ekibin hedefinde Podolski, Huntelaar ve Pato var.

Galatasaray forvet transferini artık bitirmek istiyor. Lucas Podolski ve Huntelaar için olumlu adımlar atılırken, sürpriz bir isim de listenin üst sırasına çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldız Pato’yu ikna etmek için uğraş veriyor.

TRANSFER DOSYASI: İŞTE SÜPER LİG'DE GELENLER VE GİDENLER...

Uzun süredir yıldız forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sona yaklaşıldı. Podolski ve Huntelaar isimleri üzerinde yoğunlaşan yönetim, iki futbolcuyla ilgili de önemli mesafe kaydetti.

Podolski Galatasaray'a sıcak

Arsenal'den ayrılmak isteyen Podolski ile maddi konularda büyük aşama kaydeden Galatasaray yönetimi, yıllık ücret konusunda prensip anlaşmasına vardı. Podolski'nin sarı-kırmızılı takıma sıcak bakması da Galatasaray'ın işini kolaylaştırıyor.

Huntelaar ile görüşmeler sürüyor

Schalke 04'te forma giyen Huntelaar'la da görüşmelerini sürdüren Cimbom, Hollandalı yıldız için büyük aşama kat etti.

Milli Takım'dan Wesley Sneijder'in de takım arkadaşı olan 32 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya varılırken, transfer için bonservis pazarlığı yapılıyor.

Son 5 sezondur formasını giydiği Schalke ile 2 yıl daha kontratı olan Klass Jan Huntelaar için Galatasaray 5 milyon Avro önerdi.

7 milyon Avro isteyen Alman ekibi ile de kısa süre içinde anlaşmaya varılması bekleniyor.

Pato için temaslar yoğunlaştı

Bu iki ismin yanısıra Brezilyalı yıldız Pato da listedeki isimlerden biri... Yönetim Pato’yla anlaşıp Corinthias ve Sao Paulo ile pazarlık masasına oturmak istiyor.

Sarı-kırmızılıların yıllık 3 buçuk milyon Avrosu garanti olmak üzere toplam 4 milyon Avroluk bir teklif hazırladığı öğrenildi.

Galatasaray futbolcunun Aralık 2015’e kadar Sao Paulo kulübüne kiralanması nedeniyle bir değil iki kulübü ikna etmek zorunda.

Yönetim, önce Pato’ya "Evet" dedirtip, bunu koz olarak kullanarak zor transferi çözmek istiyor.
 

TRANSFER DOSYASI: İŞTE SÜPER LİG'DE GELENLER VE GİDENLER...

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz