Futbol

G.Saray'dan Demirören'e sert yanıt

17 Aralık 2013 Salı 21:02 - Son Güncelleme 17 Aralık 2013 Salı 21:08

"Rahmetli Canaydın'ı örnek almamızı isteyen Yıldırım Bey haddini aşmıştır"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından merhum Özhan Canaydın'ı örnek almalarını isteyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i sert bir şekilde eleştirdi.

Ergün, Demirören'in sözlerini "kabul edilemez" bulduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ben bu açıklamayı federasyon başkanı olarak yaptığını kabul etmek istemiyorum. Çünkü federasyon, kulüplerin yöneticilerine böyle gayri ciddi bir şekilde hitap edemez. Bunu Yıldırım Bey'in şahsi bir açıklaması olarak düşünüyorum. Rahmetli Canaydın'ı örnek almamızı isteyen Yıldırım Bey haddini aşmıştır. Çünkü muhatap aldığı kişiler Özhan Canaydın'ın çok uzun yıllara dayanan dostlarıdır. Kendisiyle beraber bu yolda yürümüş, Galatasaraylılığı yanında öğrenmiş ve yetişmiş insanlardır. Onun için böyle bir beyan abesle iştigal oldu."

"Federasyonla ilişkilerimiz daha iyi olmayacak"
Şükrü Ergün, Galatasaray Kulübü olarak TFF ile ilişkilerinin daha iyi olmayacağını vurgulayarak, "Federasyonla ilişkilerimiz maalesef bugün olduğundan daha iyi olmayacak. Biz bu federasyonun seçildiği andan itibaren görev yapamaz durumda olduğunu ve bir an önce istifa etmeleri gerektiğini söylemiştik. Hala da aynı şeyi tekrarlıyoruz" dedi.

Ergün, Yıldırım Demirören'in Galatasaray Kulübü ile arasını kimsenin bozamayacağına yönelik sözleriyle ilgili olarak, "Galatasaray ile Yıldırım Bey'in arasını sadece Yıldırım Bey'in kendisi bozabilir. Onu da başarmıştır zaten" ifadelerini kullandı.

Şükrü Ergün, TFF'nin, futbolcuların sahalarda yaptığı bazı politik hareketlere de göz yumduğunu savundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz