Futbol

G.Saray'dan kiralık giden 3 isimden takımlarına büyük katkı

24 Ocak 2022 Pazartesi 15:05 - Son Güncelleme 24 Ocak 2022 Pazartesi 15:18  |  Kaynak : TRT SPOR

Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak ayrılan oyuncular, başarılarıyla dikkat çekiyor. Emre Akbaba, Yunus Akgün ve Okan Kocuk; ortaya koydukları futbolla takımlarına önemli katkı sağlıyor.

Sezon başında Galatasaray'dan farklı Spor Toto Süper Lig takımlarına kiralanan 3 futbolcu, başarılı grafikleriyle ön plana çıkıyor. Yunus Akgün, Emre Akbaba ve Okan Kocuk; oynadıkları futbolla gelecek sezon için sarı kırmızılılara döneceklerinin sinyalini veriyor.

Sarı-kırmızılılardan sezon başında ikinci kez Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün, kariyer sezonunu yaşıyor. Forma giydiği 20 lig maçında 7 kez fileleri sarsan hücum oyuncusu, 6 kez de asist yaptı.

21 yaşındaki futbolcu, son 7 maçındaysa 4 gol, 5 asist üretti. Genç futbolcu, ligin 18. haftasındaki Galatasaray maçında iki kez fileleri sarsarak Adana Demirspor'a galibiyeti getirmişti.

Sezon başında Aytemiz Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba ise ligde 18 maçta 8 gol, 3 asist üretmeyi başardı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, son 3 maçındaysa 6 kez gol sevinci yaşayarak büyük çıkış yakaladı.

Yine sezon başında kiralık giden bir diğer isim; Okan Kocuk da GZT Giresunspor kalesinde önemli işlere imza attı. 26 yaşındaki futbolcu, 6 maçta gol yemedi. Okan ayrıca, bu sezon 6 penaltıdan dördünü kurtarmayı başardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz