Futbol

Günay: "Bu sezon 'Hedef 22' diyoruz"

09 Temmuz 2018 Pazartesi 17:34 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2018 Pazartesi 17:46

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Yusuf Günay, "Bu seneki hedefimiz, yine her zaman olduğu gibi şampiyonluktur. Bu konuda yönetimimiz, teknik kadromuz, son derece kararlı ve azimli bir şekilde çalışıyor sayın başkanımızın liderliğinde. Ve bu sene de 'Hedef 22' diyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu kura çekimi yapıldı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray'ın yönetim kurulu üyesi Yusuf Günay, kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Yusuf Günay, yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"2018-19 sezonu Türk sporuna hayırlı olsun diliyorum. Geçen sezonumuz çok çekişmeli bir yarışa sahne oldu. Özellikle ikinci yarı Galatasaray çok iyi bir performans gösterdi. Özellikle derbi maçlarındaki performansımızla şampiyonluğa ulaştık. Bu seneki hedefimiz, yine her zaman olduğu gibi şampiyonluktur. Bu konuda yönetimimiz, teknik kadromuz, son derece kararlı ve azimli bir şekilde çalışıyor sayın başkanımızın liderliğinde. Ve bu sene de 'Hedef 22' diyoruz. Ligimizin adil bir yarış içerisinde, centilmence, rakiplere saygı çerçevesi içinde geçmesini özellikle temenni ediyoruz. Sadece futbolun konuşulduğu, futbolun sahada oynandığı bir sezon olmasının temenni ediyoruz. Özellikle, Dünya Kupası sürecinde ülkemizin turnuvada olmaması hepimiz için bir burukluk vesilesi. Bu anlamda da yerli kaynaklarımıza önem vererek, milli takıma da katkılar sağlayacak gençlerimizin yetişmesi bir anlamda da temel hedefimiz olsun istiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz