Futbol

Güneş: "Yüzde 150 penaltı"

10 Aralık 2017 Pazar 23:31 - Son Güncelleme 10 Aralık 2017 Pazar 23:42

Süper Lig'de Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda yara alan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, "Fazla etkili pozisyon bulamadık. Rakibin beraberlik anlayışına biz de teslim olduk" dedi. Güneş, kazandıkları penaltının yüzde 150 penaltı olduğunu da vurguladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri'ye kazanmak için geldiklerini ancak hedefe ulaşamadıklarını belirtti.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Güneş, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Goller de bulabilirdik, iki net pozisyonumuz vardı. Beklenmeyen şekilde gelen bir gol oldu. Daha sonra penaltıyla 1-1'i yakaladık. İkinci yarı rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla etkili atağımız olması gerekirken tam tersi yavaş oynadık. Ortalarımız iyi değildi. Fazla etkili pozisyon bulamadık. Rakibin beraberlik anlayışına biz de teslim olduk. Oysa ikinci yarıda kolay 3 puan alabilirdik, bunu başaramadık. Üzgünüz, kayıp iki puan olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Hücumda etkisiz kaldıklarını, adaptasyon sorunu yaşadıklarını vurgulayan Güneş, "Daha fazla pozisyon bulmamız lazım. Futbol böyle bir şey. İyi orta yapan takımken, bu maçta atılan ortalarda iyi değildik. Bizim için çok kayıp puanlar var. Bunları hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Gençlerbirliği'ne de böyle kaybettik. İki maçımız daha var. Çok rahat kazanacağımız maçtı" ifadelerini kullandı.

"Yüzde 100 değil yüzde 150 penaltı”

Penaltı pozisyonunu değerlendiren Güneş, “Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok, penaltı verdi. Yüzde 100 değil yüzde 150 penaltı” ifadelerini kullandı.

Ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kazanmak istediklerini ifade eden Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim iki maçımız daha var, onları kazanmak istiyoruz. Şu anda bir sürü takım iddialı görünüyor. Bugün Kayserispor’da şampiyonluğu düşünüyor, Göztepe de şampiyonluğa oynuyor.” 

"Şehitlerimizi rahmetle anıyorum"

Şenol Güneş ayrıca geçen yıl düzenlenen bombalı terör saldırısının yıldönümünde şehitleri anarak, “Ülkemizin acı gereği, maalesef bundan bir sene önce şehitlerimiz oldu. Dünyanın neresinde olursa olsun kınadığımız bir olaydı. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz