Futbol

Guti'den Beşiktaş itirafı

08 Ekim 2013 Salı 23:21 - Son Güncelleme 08 Ekim 2013 Salı 23:30

Guti'nin profesyonel futbol kariyeri boyunca en çok pişmanlık duyduğu karar...

Guti Beşiktaş'taki günlerini andı ve hayatının en büyük hatalarından birini siyah-beyazlı kulübü zamansız terk etmekle yaptığını itiraf etti.

İspanya'da bir televizyon programına katılan Real Madrid ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Guti Hernandez, Türkiye'yi ve İstanbul'u çok özlediğini bir gün bu ülkeye tekrar teknik direktör olarak dönmeyi arzuladığını söyledi.

Guti, Beşiktaş'a gitmekten hiç pişman olmadığını da vurgulayarak "Keşke zamansız oradan ayrılmasaydım, İspanya'daki çocuklarımı çok özlüyordum gerçek sebep buydu" açıklaması yaptı. Beşiktaş kulübünün ve takım arkadaşlarının kendisine büyük saygı gösterdiğini de hatırlatan Guti, takımda süper rahat hissettiğini ve Türkiye'ye tekrar teknik adam olarak dönebileceğini ifade etti.

Real Madrid'deki son dönemlerin sıkıntılı geçmesinin rahatlığını Beşiktaş'ta yaşadığını da anlatan Guti, Bernabeu'da kendisine küfür edenleri anlayamadığını ancak çocukları olduğu için zoruna gittiğini kaydederek "Belki de Türkiye'de de bana küfür ediyorlardı ama onların lisanını bilmediğimden memnundum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz