Futbol

Hajrovic'ten G.Saray'la ilgili şok iddia

22 Mayıs 2014 Perşembe 10:11 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2014 Perşembe 10:37

“Bir yere kaçtığım yok!” diyen Hajrovic, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Izet Hajrovic, Türkiye’de hakkında çıkan “Trabzonspor’a transfer oluyor” ve “Galatasaray’dan kaçtı” şeklindeki iddialara cevap verdi. FIFA'ya başvurduğunu doğrulayan Hajrovic, Galatasaray’da hiçbir futbolcunun alacağını tahsil edemediğini iddia etti.

Birkaç gün önce gazetelerin manşetine düşen “Izet Hajrovic Galatasaray’dan kaçtı” haberi, Frank Ribery vakasını belleklerinden silemeyen Galatasaraylıları endişeye sevk etmişti. Ancak o günden bu yana Hajrovic cephesinden doğrulama ya da yalanlama gelmemişti.

FourFourTwo, Bosna-Hersek Milli Takımı kampında bulunan Hajrovic’e hakkıda çıkan iddiaları sordu. Bosnalı oyuncu, bazı iddiaları yalanlasa da parasını alamadığı için FIFA’ya başvurduğunu doğruladı. Hajrovic, çarpıcı bir iddiada da bulundu. Bosnalı yıldız, Galatasaray’da hiçbir futbolcunun alacağını tahsil edemediğini önü sürdü. İşte o röportaj...

 "Bir yere kaçtığım filan yok, G.Saray'dan başkası olmaz!"

Soru: Galatasaray’dan kaçtığın doğru mu?

Hajrovic: Ne kaçması! Bir yere kaçtığım filan yok. Şu an Dünya Kupası’ndan başka bir şey düşünmek istemiyorum ama bu haber hiç hoşuma gitmedi. Ben Galatasaray’ın futbolcusuyum ve Türkiye’de başka bir takımla hiçbir görüşmem olmadı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Trabzonspor… Hiçbiriyle ilgilenmiyorum. Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamam.

"Hiçbir futbolcu parasını alamıyor"

Soru: Galatasaray’dan paranı alamadığın, bunun FIFA’ya başvuruda bulunduğun yazılıyor... 

Hajrovic: Evet, doğru. Galatasaray’da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim, hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA’ya başvuru da yapmıyor. Param hâlâ yatmadı.

Soru: Gelecek sezonda ne yapmayı düşünüyorsun? Adın Trabzonspor ile birlikte anılıyor…

Hajrovic: Yabancı sınırlamasından sonra ne olacağını göreceğiz. Para filan da sorun değil, ben Galatasaray’da oynamak istiyorum.

Soru: Ailenin Türk kökenli olduğu, Türk vatandaşlığı alacağın doğru mu?

Hajrovic: Türk vatandaşı olmak kolay değil. Diğer futbolcular için prosedür neyse benim için de aynı şey geçerli. Bu yüzden bir başvuruda bulunmadım.

(FourFourTwo)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz